Μην ξεφτιλίζετε τη φανέλα της ΑΕΚ, είπε ο Αδαμίδης στους παίκτες της «Ενωσης»
«Μη ξεφτιλίζετε άλλο την φανέλα της ΑΕΚ. Σοβαρευτείτε, τα ψέματα τελείωσαν πρέπει αλλάξετε πρόσωπο». Ο Σταύρος Αδαμίδης χρησιμοποίησε τις σκληρές αυτές λέξεις για να εκφράσει στους παίκτες της ΑΕΚ την απογοήτευσή του για τις εμφανίσεις τους.
Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σταύρος Αδαμίδης, που τα έψαλλε για τα καλά στους παίκτες της ΑΕΚ για τη νέα απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, που είχε ως αποτέλεσμα μία ακόμα ήττα, αλλά και την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο τελευταίος, πέρασε για τελευταία φορά από το προπονητικό κέντρο της Ενωσης, αποχαιρετώντας τους ποδοσφαιριστές.
«Η αποθέωση από το ξύλο είναι πολύ κοντά! Μη ξεφτιλίζετε άλλο την φανέλα της ΑΕΚ. Σοβαρευτείτε, τα ψέματα τελείωσαν πρέπει αλλάξετε πρόσωπο. Εγώ σας πιστεύω ακόμα και πρέπει να δείξετε την αξία σας στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, που στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως μέχρι νεοτέρας θα προπονούνται υπό τις οδηγίες των Κόλα, Γκρέταρσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»



