Σημαντικός ο κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης στη Βρετανία, λέει ο επικεφαλής της MI5
Η Βρετανία αντιμετωπίζει έναν συνεχή κίνδυνο για μια φονική τρομοκρατική επίθεση, προειδοποίησε ο επικεφαλής της ΜΙ5, Τζόναθαν Έβανς. «Πηγή» ανησυχίας η Σομαλία και η Υεμένη, τόνισε.
Η Βρετανία αντιμετωπίζει έναν συνεχή κίνδυνο για μια φονική τρομοκρατική επίθεση, προειδοποίησε ο επικεφαλής της ΜΙ5, Τζόναθαν Έβανς.
Ο Τζ.Έβανς εξέφρασε ανησυχία για την απελευθέρωση ενός αριθμού κρατουμένων που, όπως είπε, αποτελούν εξτρεμιστικά στοιχεία και «κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψουν σε τρομοκρατικές δραστηριότητες».
Μιλώντας σε συνέδριο στο Λονδίνο, τόνισε ότι την ΜΙ5 απασχολεί το γεγονός ότι τρομοκράτες ενδέχεται να προέλθουν από τη Σομαλία και την Υεμένη.
Ο επικεφαλής της ΜΙ5 είπε ότι οι δυνατότητες της υπηρεσίας να αντιμετωπίζει πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις έχει βελτιωθεί, τόνισε, ωστόσο, ότι ο κίνδυνος για μια φονική επίθεση παραμένει.
«Δεν πιστεύω ότι θα βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση στο άμεσο μέλλον» είπε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας