Ύστατο χαίρε στον προπονητή του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Σπανίδη
Σε βαρύ κλίμα έγινε την Τρίτη το απόγευμα η κηδεία του τεχνικού διευθυντή του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Σπανίδη στον Άγιο Παντελεήμονα Πανοράματος Θεσσαλονίκης. Τον επικήδειο λόγο έβγαλε ο Βασίλης Σεβαστής ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο ΣΕΓΑΣ θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Σε βαρύ κλίμα έγινε την Τρίτη το απόγευμα η κηδεία του τεχνικού διευθυντή του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Σπανίδη στον Άγιο Παντελεήμονα Πανοράματος Θεσσαλονίκης.
Η οικογένειά του, εκατοντάδες φίλοι ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, υπάλληλοι της Ομοσπονδίας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, προπονητές και αθλητές είπαν το ύστατο χαίρε στον 51χρονο προπονητή που έφυγε τόσο πρόωρα.
Τον επικήδειο λόγο έβγαλε ο Βασίλης Σεβαστής ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο ΣΕΓΑΣ θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ο Σπανίδης πέθανε το μεσημέρι της Δευτέρας από ανακοπή καρδιάς, ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.