Εννέα νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφος στον παγετώνα Φοξ της Ν.Ζηλανδίας
Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στον παγετώνα Φοξ της Νέας Ζηλανδίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αεροπλάνο επέβαιναν τουρίστες από τη Γερμανία, την Ιρλανδία και τη Βρετανία μαζί με τους τέσσερις εκπαιδευτές τους στην ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.
Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στον παγετώνα Φοξ της Νέας Ζηλανδίας. {{{ map }}} Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αεροπλάνο επέβαιναν τουρίστες από τη Γερμανία, την Ιρλανδία και τη Βρετανία μαζί με τους τέσσερις εκπαιδευτές τους στην ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.
Ο μήκους 14 χιλιομέτρων παγετώνας είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της χώρας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.