Φαβορί η Ελλάδα υποστηρίζει ο Κετσπάγια για το ματς της Παρασκευής
Στην Αθήνα έφτασε την Πέμπτη η αποστολή της Γεωργίας για τον αγώνα με την εθνική μας ομάδα την Παρασκευή στην πρεμιέρα των προκριματικών αγώνων για το Euro 2012. Ο Ομοσπονριακός τεχνικός της Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια - που επιστρέφει στο «Καραϊσκάκη» όπου είχε θητεύσει ως τεχνικός του Ολυμπιακού - δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε πως «φαβορί είναι η Ελλάδα».
Στην Αθήνα έφτασε την Πέμπτη η αποστολή της Γεωργίας για τον αγώνα με την εθνική μας ομάδα την Παρασκευή στην πρεμιέρα των προκριματικών αγώνων για το Euro 2012. Ο Ομοσπονριακός τεχνικός της Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια – που επιστρέφει στο «Καραϊσκάκη» όπου είχε θητεύσει ως τεχνικός του Ολυμπιακού – δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε πως «φαβορί είναι η Ελλάδα».
Ο 42χρονος τεχνικός έσπευσε να αποφορτίσει τους παίκτες του, βάζοντας την ταμπέλα του φαβορί στην ελληνική ομάδα.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί και εμείς το αουτσάιντερ του αγώνα. Ήρθαμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το θετικό είναι ότι είμαστε πλήρεις και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών» είπε ο Κετσπάγια.
Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την πρεμιέρα των προκριματικών:
«Θα τα δείτε όλα αύριο (σ.σ.: Παρασκευή) στον αγώνα».
www.sport.gr
- Δουδωνής: Πρέπει να αποτρέψουμε την επανεκλογή Μητσοτάκη – Η χώρα θα είναι μη βιώσιμη
- Τζέι Ντι Βανς: Οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν σύντομα από το Ιράν
- Euroleague: MVP της 34ης αγωνιστικής o Μπράουν
- Χειροπέδες σε «συμμορία εκβιαστών» με θύματα ανήλικους
- Δύο νεκροί από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό – Πώς συνέβη το σοκαριστικό δυστύχημα
- Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Μαυροπάνο κόντρα στην Ουγγαρία, ερωτηματικό ο Ρότα


