Τέσσερις θα είναι φέτος οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, όπου ήταν πέντε.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι το νέο πρόσωπο στην τετράδα των αρχηγών του «τριφυλλιού», ενώ οι Γιώργος Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστας Κατσουράνης ορίστηκαν ξανα.

Τα ονόματα ανακοινώθηκαν κατόπιν πρότασης της διοίκησης, στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης, την οποία αποδέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τετάρτης (18/8), οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με ελεύθερο δίτερμα. Στο δίτερμα δεν έλαβε μέρος για προληπτικούς λόγους ο Σωτήρης Νίνης λόγω κόπωσης.

Απών ήταν και ο Σιμάο, ο οποίος έχει φαρυγγίτιδα, ενώ οι Δημούτσος και Χριστοδουλόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ