Βόμβα με ένα νεκρό στη Ταϊλάνδη μετά τη διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν από έκρηξη
βόμβας στο κέντρο της Μπανγκόκ, λίγη ώρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες για
επαναληπτικές εκλογές.
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας στο κέντρο της Μπανγκόκ, λίγη ώρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες για επαναληπτικές εκλογές.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ τους και ένας άνδρας που αργότερα εξέπνευσε.
Η έκρηξη έγινε σε στάση λεωφορείου κοντά σε δύο εμπορικά κέντρα που είναι κλειστά μετά την αιματηρή καταστολή της αντικυβερνητικής εξέγερσης στις 19 Μαΐου.
Η αστυνομία, πάντως, δεν έχει συσχετίσει τη βόμβα με τις ταραχές των προηγούμενων μηνών όταν χιλιάδες υποστηρικτές της αντιπολίτευσης διαδήλωσαν για εβδομάδες κατά της κυβέρνησης του Αμπισίτ Βετζατζίβα.
Εντωμεταξύ, στην εκλογική αναμέτρηση για την κατάληψη κενής θέσης στο Κοινοβούλιο η οποία και αναμένονταν με ενδιαφέρον μετά τις ταραχές, ο κυβερνητικός υποψήφιος επικράτησε τελικά έναντι του αντιπάλου του που είναι φυλακισμένος μετά τις ταραχές για τη συμμετοχή του στο κίνημα των Κόκκινων Πουκάμισων.