Διακοπές ρεύματος και προβλήματα στους δρόμους από ξαφνικό μπουρίνι στη Θεσσαλονίκη
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε καταιγίδα που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Κεραυνοί έπληξαν το δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές στα δυτικά της πόλης. Δύο νεκροί από θερμοπληξία στη συμπρωτεύουσα.
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στα δυτικά της Θεσσαλονίκης προκάλεσε καταιγίδα που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Κεραυνοί έπληξαν το δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές στα δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος και του νομού Θεσσαλονίκης.
Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα είχαν αποκατασταθεί οι βλάβες στο δίκτυο, σε κάποιες περιοχές του Καλοχωρίου και της Σίνδου και σε περιοχές των Ν. Μαλγάρων και των Κιμίνων και της Χαλάστρας, ενώ παρέμεναν στο σκοτάδι μεγάλα τμήματα του Ωραιοκάστρου.
Κεραυνοί έπληξαν και τις στέγες δύο κατοικιών, στο Καβαλάρι Λαγκαδά και στο Σταυροχώρι Κιλκίς, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης πυρκαγιές στις κεραμοσκεπές, που σβήστηκαν γρήγορα, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Από τα νερά της βροχής δημιουργήθηκε πρόσκαιρο μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της Νικόπολης, ενώ εξαιτίας του ολισθηρού οδοστρώματος μια νταλίκα εξετράπη από το δρόμο, στο ύψος του Δερβενίου, στο ρεύμα καθόδου προς την πόλη.
Η νεροποντή σταμάτησε και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ έσπευσαν στα σημεία που προκλήθηκαν οι ζημιές και προσπάθησαν να αποκαταστήσουν πλήρως την ηλεκτροδότηση.
Χωρίς ρεύμα έμεινε για μία ώρα και το νοσοκομείο Σερρών, από κεραυνό που έπεσε και βύθισε στο σκοτάδι μέρος της πόλης και των περιχώρων της.
Εν τω μεταξύ, δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά από θερμοπληξία σε διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ένας άστεγος άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρός από θερμοπληξία σε αποθήκη στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης.
Νεκρός βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε θαμνώδη, κατοικημένη περιοχή του δήμου Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, και ένας 90χρονος άνδρας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 21 Ιουλίου. Σύμφωνα με ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος και πιθανώς προήλθε από θερμοπληξία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκο Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442