Νέα ήττα 3-0 σετ από το Ισραήλ για την εθνική γυναικών
Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό λιγκ η εθνική ομάδα
των Γυναικών, καθώς έχασε και το Σάββατο με 3-0 σετ από το Ισραήλ στο
κλειστό γυμναστήριο της Δράμας «Δ. Κραχτίδης».
Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό λιγκ η εθνική ομάδα των Γυναικών, καθώς έχασε και το Σάββατο με 3-0 σετ από το Ισραήλ στο κλειστό γυμναστήριο της Δράμας «Δ. Κραχτίδης».
Mε τη νίκη του αυτή, το Ισραήλ εξασφάλισε την πρόκριση του στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
Με απόφαση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (CEV) για την πρόκριση στα τελικά της Αγκυρας υπολογίζονται μόνο τα παιχνίδια ανάμεσα στο Ισραήλ, την Ισπανία και την Ελλάδα και όχι αυτά κόντρα στην Τουρκία που είναι και η διοργανώτρια του φάιναλ φορ.
Έτσι στην ειδική βαθμολογία ανάμεσα στις τρεις αυτές ομάδες (Ισραήλ, Ισπανία, Ελλάδα) το Ισραήλ και η Ισπανία ισοβαθμούν με 14 βαθμούς όμως οι Ισραηλινές έχουν καλύτερη διαφορά στα σετ.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ εξασφαλίζει την παρουσία του σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 1967. Τότε προπονητής ήταν και πάλι ο Σέλινγκερ, ο οποίος είχε οδηγήσει την ομάδα του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που είχε φιλοξενηθεί και πάλι στην Τουρκία.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας