Ένα άδειο τραμ βγήκε από το αμαξοστάσιο και διήνυσε ένα χιλιόμετρο περνώντας από πολυσύχναστο δρόμο χωρίς τον οδηγό του ο οποίος το κυνηγούσε με ποδήλατο στο κέντρο της Πράγας.

Το συμβάν σημειώθηκε όταν ο νέος οδηγός του τραμ κόλλησε σε ένα σημείο όπου το δίκτυο των συρμάτων δεν είχε ηλεκτροδότηση. Εργαζόμενοι στο αμαξοστάσιο τον βοήθησαν να το σπρώξει για να φθάσει στο επιθυμητό σημείο, αλλά ο οδηγός είχε ξεχάσει να το ασφαλίσει, και το όχημα άρχισε την μοναχική περιπλάνησή του στην πρωτεύουσα.

Ο οδηγός άρχισε έντρομος να κυνηγά το τραμ με τα πόδια και κατόπιν με ποδήλατο, όμως τελικά ο συρμός σταμάτησε μόνο όταν η αρχή που είναι αρμόδια για τη λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς διέκοψε την ηλεκτροδότηση σε τμήμα του δικτύου που συμπεριλάμβανε το σημείο όπου βρισκόταν.

Ουδείς τραυματίστηκε, πέρα από τον οδηγό, ο οποίος υπέστη εκδορές στην διάρκεια της καταδίωξης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ