Σε τροχιά μεταλλίου Μπουγιούρης και Χειμώνας
Αντώνης Μπουγιούρης και Ευάγγελος Χειμώνας, βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης και σε τροχιά μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας «laser std», που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας.
Ικανοποιητική είναι η εμφάνιση που πραγματοποιούν ο Αντώνης Μπουγιούρης και ο Ευάγγελος Χειμώνας, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας «laser std», που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας.
Οι δύο πρωταθλητές βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης και σε τροχιά μεταλλίου, εφόσον πάνε καλά και στις επόμενες ιστιοδρομίες. Ο πρώτος είναι στην 8η θέση με 30 βαθμούς και ο δεύτερος στην 9η θέση με τους ίδιους βαθμούς.
Στο μεταξύ, στο Βιαρέτζιο της Ιταλίας ολοκληρώθηκε η δεύτερη κούρσα στα star για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και από ελληνικής πλευράς οι Θ.Τσουλφάς και Ι. Γιώργας κατέχουν την 39η θέση με 89 β, ενώ ο Αιμ.Παπαθανασιου με τον Αλ.Δραγούτση υποχώρησαν στην 100η θέση με 187 β, μετά την πρόωρη εκκίνηση που έκαναν και ακυρώθηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)
- Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 78-66: Με εξαιρετική εμφάνιση από τη Χριστινάκη
- Καιρός: Αντικυκλώνας απλώνει την προστατευτική του «ομπρέλα» σταματώντας τις βροχές, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29: Κυρίαρχες οι «ερυθρόλευκες» στην Κρήτη
- Gen Z: Η γενιά που ζητά οικονομική βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά – Η κατάσταση στην Ελλάδα
- Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στις 18:00 η πορεία μνήμης – Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό


