Η τρίτη «πράξη» των τελικών στην Α1 πόλο των γυναικών την Τετάρτη (19:00) μπορεί να είναι και η τελευταία, καθώς η Βουλιαγμένη χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης προηγούνται 2-0 του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσουν να «αλώσουν» και πάλι το κολυμβητήριο του Πειραιά, όπως έκαναν την περασμένη Παρασκευή, ώστε να επιστρέψουν μετά από διετή απουσία στην κορυφή της Ελλάδας.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πετύχουν την πρώτη νίκη τους στη σειρά των τελικών και να μείνουν «ζωντανές» στη μάχη του τίτλου, θα χρειαστεί όμως να ανεβάσουν σημαντικά την απόδοσή τους σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια για να ελπίζουν.

Δύο ώρες νωρίτερα, στο ίδιο κολυμβητήριο, διεξάγεται ο τρίτος «μικρός» τελικός, με τον Εθνικό να χρειάζεται ακόμη μία νίκη απέναντι στον Ηρακλή για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης.

Συνοπτικά το αυριανό πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/5

ΤΕΛΙΚΟΣ (3ος αγώνας)

Πειραιά 19.00 Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη (Βασιλείου, Μπουδραμής)

* Η Βουλιαγμένη προηγείται 2-0 στις νίκες

ΘΕΣΕΙΣ 3-4 (3ος αγώνας)

Πειραιά 17.00 Εθνικός-Ηρακλής (Βασιλείου, Μπουδραμής)

* Ο Εθνικός προηγείται 2-0 στις νίκες

Οι επόμενοι αγώνες, αν και όπου χρειαστούν, έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή (28/5) και την Κυριακή (30/5).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ