Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου η πρεμιέρα του Ιακωβάκη
Ο Περικλής Ιακωβάκης θα δώσει τον πρώτο φετινό αγώνα του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθεί στην Πάτρα το διήμερο 12-13 Ιουνίου. Ο «Πέρι» τελικά δεν θα ταξιδέψει στο Όσλο, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει, για να συμμετάσχει στο μίτινγκ της Νορβηγίας, αφού δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό. Μεγάλος στόχος του είναι άλλωστε το το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.
Ο Περικλής Ιακωβάκης θα δώσει τον πρώτο φετινό αγώνα του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθεί στην Πάτρα το διήμερο 12-13 Ιουνίου.
Ο «Πέρι» τελικά δεν θα ταξιδέψει στο Όσλο, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει, για να συμμετάσχει στο μίτινγκ της Νορβηγίας.
Ο πρωταθλητής μας στα 400μ. εμπόδια ένιωθε ενοχλήσεις πριν από κάποιο διάστημα στον τετρακέφαλο, πήγε στην Γερμανία για εξετάσεις, αλλά τελικά δεν έχει κάτι σοβαρό.
Ο Ιακωβάκης είναι ιδιαίτερα προσεχτικός με τους τραυματισμους, δε θέλει να ρισκάρει, καθώς έχει για φέτος στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης και θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για την Ισπανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Αθήνα και Πειραιά – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
- Good Job Nicky: «Έριξα το κλάμα της ζωής μου στο ενδιάμεσο για τη Eurovision»
- Ώρα… Europa League για τον ΠΑΟΚ: Για την ανατροπή κόντρα στη Θέλτα ο Δικέφαλος του βορρά
- Στους δρόμους για τα Τέμπη φοιτητές, μαθητές – Συλλαλητήρια στην Αθήνα, στα Προπύλαια και άλλες πόλεις
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στις 10:00 το πρωί





