Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισε ζήτησε ο Παπουλής

Συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισε ζήτησε ο Παπουλής

Ο Φώτης Παπουλής ήταν ένα από τα πρόσωπα της κυριακάτικης αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Ξάνθη καθώς με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία με γκολ και με δοκάρι. Την Τρίτη ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην ομάδα της γειτονικής πόλης.

2

Ο Φώτης Παπουλής ήταν ένα από τα πρόσωπα της κυριακάτικης αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Ξάνθη καθώς με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία με γκολ και με δοκάρι. Την Τρίτη ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην ομάδα της γειτονικής πόλης.

«Πιστεύω πως ήταν μια πολύ καλή στιγμή για όλη την ομάδα καθώς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση και δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοφάριση. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και δώσαμε ικανοποίηση στους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν σε όλο το παιχνίδι» είπε αρχικά ο Παπουλής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην φάση του γκολ και στον τρόπο που πανηγύρισε:

«Ήταν το χρονικό σημείο που πιέζαμε συνεχώς την Ξάνθη. Ο Στιβ, που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, έκανε την προσπάθεια αλλά ο Γκσπούρνιγκ πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση. Κινήθηκα γρήγορα για να πάρω το ριμπάουντ και με το αριστερό έκανα το πλασέ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Εκείνη την στιγμή δεν έχεις τον χρόνο να σκεφτείς πολλά καθώς υπάρχει η ένταση οπότε απλά ενεργείς.

» Εδώ θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισα το γκολ που πέτυχα. Δεν ήταν καθόλου σωστός ο τρόπος. Μίλησα με τον προπονητή και του ζήτησα συγνώμη όπως και με την διοίκηση της ομάδας. Φυσικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τους συναδέρφους μου της Ξάνθης αλλά και τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Ήταν μια απερίσκεπτη ενέργεια που δεν πρόκειται να επαναληφθεί».

Οσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και από την πόλη της Κομοτηνής, τόνισε:

«Οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλές και οι παλιοί προσπάθησαν και το κατάφεραν να μας εγκλιματίσουν γρήγορα ώστε και εμείς να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό το γεγονός που έχει προκαλέσει ευχάριστη εντύπωση. Όσο για την πόλη της Κομοτηνής είναι μια ήρεμη πόλη με έντονο το στοιχείο της νεολαίας καθώς υπάρχουν αρκετοί φοιτητές. Η πόλη ζει για την ομάδα παρά την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα και αυτό μπορείς να το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα κάτσεις σε κάποιο μαγαζί. Παντού ακούς να μιλούν για τον Πανθρακικό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies