«Λουκέτο» μιας αγωνιστικής σε Ολυμπιακό, Αρη και ΠΑΣ
Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα για τα επεισόδια που έγιναν στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, ενώ η Καβάλα τη γλίτωσε μόνο με πρόστιμο. Οι ποινές είναι εφέσιμες, αλλά εάν παραμείνουν, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα την εκτίσουν κόντρα στον Λεβαδειακό, οι «κίτρινοι» με τον Πανθρακικό και ο «Αγιαξ της Ηπείρου» με τη Λάρισα. - Δαλούκας στο Καραϊσκάκη, Σπάθας στο Βικελίδης
Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα για τα επεισόδια που έγιναν στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, ενώ η Καβάλα τη γλίτωσε μόνο με πρόστιμο.
Οι ποινές είναι εφέσιμες, αλλά εάν παραμείνουν, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα την εκτίσουν κόντρα στον Λεβαδειακό (21η αγωνιστική), οι «κίτρινοι» με τον Πανθρακικό (21η αγωνιστική) και ο «Αγιαξ της Ηπείρου» με τη Λάρισα (20η αγωνιστικής).
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για την 18η αγωνιστική:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ
Β) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ
Δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα οκτώ χιλιάδων ευρώ
E) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ
Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ
Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 16η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν.Καραγεωργίου (προπονητής): Για την συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν.Καραγεωργίου: ποινή επίπληξης.
*Η Εκδίκαση της ΠΑΕ Λάρισα αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Φούλαμ νίκησε 1-0 την Άστον Βίλα και έστειλε... μήνυμα ότι διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην σε τροχιά Champions League αλλά...
LIVE: Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας για την 34η αγωνιστική της Premier League.