Ο Βλάχος κέρδισε το φλουρί του Αστέρα και οι παίκτες τα… παράπονά του
Μέσα σε μία όμορφη, οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα, το προσωπικό του Αστέρα Τρίπολης έκοψε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/1) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, όπου τυχερός αναδείχθηκε ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
Μέσα σε όμορφη, οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα, το προσωπικό του Αστέρα Τρίπολης έκοψε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, όπου τυχερός αναδείχθηκε ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
Παράλληλα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το σαββατιάτικο παιχνίδι (16:45) με τον Πανιώνιο στην Τρίπολη με τον Βαγγέλη Βλάχο να δίνει βάση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική που θα ακολουθήσει στον αγώνα πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός των αρκάδων έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με εξαίρεση τον Ίσραελ Νταμόντε που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο και τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που για καθαρά προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Έλληνας τεχνικός, στην ομιλία του προς τους παίκτες αναφέρθηκε τόσο στο ματς που προηγήθηκε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ καθώς και σε αυτόν με τους Νεοσμυρνιώτες:
«Ενώ φέραμε το παιχνίδι της Τούμπας στα μέτρα μας και δείχναμε πώς μπορούσαμε να προσθέσουμε ακόμα μία επιτυχία για την ομάδα μας, κατορθώσαμε να φάμε ένα γκολ που δεν το τρώει ούτε σχολική ομάδα.
»Εγώ σας είπα στο ημίχρονο να προσέξουμε αυτό το στυλ παιχνιδιού από την ευκαιρία του Κουτσιανικούλη. Δείξαμε πώς δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Δεν μπορεί η ομάδα να έχει πολύ καλή εικόνα σε όλες τις γραμμές μέχρι την επίθεση.
»Φάνηκε πώς υπάρχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Κρίμα, γιατί η ομάδα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στα παιχνίδια της. Σειρά τώρα έχει ο Πανιώνιος. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, όμως έχετε δείξει σε μένα και σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου ότι μπορείτε να τα καταφέρετε».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Φούλαμ νίκησε 1-0 την Άστον Βίλα και έστειλε... μήνυμα ότι διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην σε τροχιά Champions League αλλά...
LIVE: Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας για την 34η αγωνιστική της Premier League.