Τηλεφωνήματα-φάρσες για τοποθέτηση βομβών πονοκέφαλος για την Αστυνομία
Μπαράζ κλήσεων δέχθηκε τη Δευτέρα το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης για τοποθέτηση βομβών σε διάφορα σημεία της περιοχής της πρωτεύουσας. Μέχρι τις 20:00 το βράδυ είχαν γίνει περίπου 20 κλήσεις που όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για φάρσες.
2
Μπαράζ κλήσεων δέχθηκε τη Δευτέρα το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης για τοποθέτηση βομβών σε διάφορα σημεία της περιοχής της πρωτεύουσας.
Μέχρι τις 20:00 το βράδυ είχαν γίνει περίπου 20 κλήσεις που όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για φάρσες.
Μεταξύ αυτών ήταν και τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα και τη Μητρόπολη Περιστερίου. Στη δεύτερη μάλιστα περίπτωση η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.
Το Σάββατο, μετά την έκρηξη στον περίβολο της Βουλής, η Αμεση Δράση είχε δεχθεί δύο ανάλογα τηλεφωνήματα-φάρσες, το ένα πάλι για το ξενοδοχείο Μ.Βρετανία και το άλλο για τον περιβάλλοντα χώρο της Βουλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442