Ψυχραιμία ζητά ο Κακιούσης, επιβαρυντικό για τον Ηρακλή το φύλλο αγώνα
Ψυχραιμία ζήτησε ο Λευτέρης Κακιούσης από τους οπαδούς του Ηρακλή, αμέσως μετά το περιπετειώδες παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι οι καλύτεροι, όταν δεν ξεπερνούν τα όρια. Το φύλλο αγώνα, πάντως, καίει τον Ηρακλή. Στον αντίποδα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδωσε τη μεγάλη διαφορά που πήρε ο Παναθηναϊκός στο κίνητρο που είχαν οι παίκτες του.
2
Ψυχραιμία ζήτησε ο Λευτέρης Κακιούσης από τους οπαδούς του Ηρακλή, αμέσως μετά το περιπετειώδες παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι οι καλύτεροι, όταν δεν ξεπερνούν τα όρια. Το φύλλο αγώνα, πάντως, καίει τον Ηρακλή. Στον αντίποδα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδωσε τη μεγάλη διαφορά που πήρε ο Παναθηναϊκός στο κίνητρο που είχαν οι παίκτες του.
Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κακιούσης δεν αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο στη συμπεριφορά των οπαδών του Ηρακλή:
«Ο κόσμος μπορεί να ήρθε στο γήπεδο και να έδειξε ότι είναι ενθουσιώδης και το θέλουμε αυτό, αλλά η γενική εικόνα θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αν δεν πετούσαν αντικείμενα μέσα στο γήπεδο. Μια ομάδα πρέπει να είναι μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς κόσμο στο γήπεδο και αυτό έγινε για το καλό της ομάδας, αν και είναι άσχημο.
» Εκτός από το μπάσκετ που είναι στην Α2 εδώ και αρκετά χρόνια, έχει και τις άσχημες χρονιές του το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι πήγαν να βγάλουν την αγανάκτησή τους, σε ένα παιχνίδι όμως που ήταν γιορτή και θέλαμε να το χαρούμε όλοι μαζί.
» Θέλω να συστήσω ψυχραιμία σε όλους και σε όλα τα επίπεδα. Αν η παρουσία τους είναι αυτή που ήταν χθες χωρίς έκτροπα, χωρίς να πετάνε αντικείμενα, θα είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι που έχω συναντήσει. Ελπίζω από αυτό το παιχνίδι να έχουμε μόνο κέρδος και όχι κάποια άσχημη συνέχεια».
Το φύλλο αγώνα, πάντως, δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης:
«Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 20 λεπτών περίπου, επειδή πετάχτηκαν χαρτιά, κροτίδες και ταυτόχρονα υπήρχε εξίβρυση παικτών του Παναθηναϊκού. Επίσης, 6.12 πριν από τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου πετάχτηκε μπουκάλι με πλαστικό νερό, έγινε προειδοποίηση στη γηπεδούχο ομάδα ότι σε επανάληψη των παραπάνω, θα υπήρχε εκκένωση του γηπέδου.
» Στο 2.58 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου πετάχτηκαν κροτίδες, βαρελότα, αναπτήρες, κέρματα, δυναμιτάκια, μπουκάλι με ρετσίνα και λοιπά αντικείμενα. Τότε εκλήθησαν και ενημερώθηκαν οι παράγοντες των ομάδων και ο αστυνομικός διευθυντής ότι για να συνεχιστεί ο αγώνας θα έπρεπε να εκκενωθεί το γήπεδο. Το γήπεδο εκκενώθηκε, το παιχνίδι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά».
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε πολλά να πει μετά το ματς:
«Είχαμε υψηλό κίνητρο και οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν έτοιμοι και για τις αλλαγές άμυνας που θα αντιμετωπίζαμε, το είχαμε δουλέψει. Ετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Μετέχουμε για άλλη μια φορά σε έναν ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και παρότι τα παιχνίδια είναι διπλά για μας δεν είχε σημασία αυτό. Αγωνιστήκαμε σαν να παίζουμε έναν αγώνα δίχως αύριο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
- Επίθεση σε 16χρονο στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου

