Πλεονέκτημα 10 δευτερολέπτων «κερδίζει» ο Πιστόριους από τα προσθετικά μέλη
Μια νέα μελέτη είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία τα προσθετικά μέλη που χρησιμοποιεί του δίνουν έναν... αέρα 10 δευτερολέπτων σε έναν αγώνα 400μ. Σύμφωνα με τον ερευνητή Πέτερ Γουέιαντ του «Southern Methodist University» ο Πιστορίους μπορεί να καλύψει την απόσταση των 400μ. κατά 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα σε σύγκριση με έναν αρτιμελή αθλητή.
89
Μια νέα μελέτη είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία τα προσθετικά μέλη που χρησιμοποιεί του δίνουν έναν… αέρα 10 δευτερολέπτων σε έναν αγώνα 400μ.
Σύμφωνα με τον ερευνητή Πέτερ Γουέιαντ του «Southern Methodist University» ο Πιστορίους μπορεί να καλύψει την απόσταση των 400μ. κατά 10 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα σε σύγκριση με έναν αρτιμελή αθλητή.
Να θυμίσουμε ότι η IAAF βασιζόμενη σε κάποια τεστ του γερμανού καθηγητή Μπρούγκεμαν είχε απαγορέψει στον Πιστόριους να αγωνίζεται απέναντι αρτιμελείς αθλητές, αλλά η απόφαση αυτή ανατράπηκε από το CAS τον Μάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442