Φουριόζος Ηρακλής σε μια πρεμιέρα… γηπεδούχων στην Α2 μπάσκετ
Υπόθεση των γηπεδούχων αποδείχθηκε η πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ καθώς επικράτησαν οι έξι από τους οκτώ εξ αυτών. Η νίκη του Ηρακλή επί της Ολυμπιάδας είναι, πάντως, το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει με τον «Γηραιό» να δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1.
89
Υπόθεση των γηπεδούχων αποδείχθηκε η πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ καθώς επικράτησαν οι έξι από τους οκτώ εξ αυτών. Η νίκη του Ηρακλή επί της Ολυμπιάδας είναι, πάντως, το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει με τον «Γηραιό» να δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1.
Ο Ηρακλής πήρε το ντέρμπι με την Ολυμπιάδα επικρατώντας με 90-82, έχοντας σε καλή μέρα τους Πέτροβιτς, Καραποστόλου, Καστλ και Τσαμάτο, ενώ για την ομάδα της Πάτρας εντυπωσίασε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους.
Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει το διπλό του ΑΓΟΡ στις Σέρρες, με 65-52 επί των Ικάρων, καθώς και το ματς του Ερμή Λαγκαδά με τον Ικαρο/Εσπερο, που κρίθηκε στον πόντο, 72-71, υπέρ της ομάδας της Καλλιθέας.
Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:
ΚΑΟΔ-Αμύντας 67-58
Αρκαδικός-Παγκράτι 69-65
ΟΦΗ-Αιγάλεω 69-62
Δάφνη-Ξάνθη 97-91
Ίκαροι Σ.-ΑΓΟΡ 52-65
Ηρακλής-Ολυμπιάδα Π. 90-82
Νήαρ Ηστ-ΓΣ Περάματος 72-67
Ερμής Λ-Ίκαρος Έσπερος 71-72
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης
- Παράλιο Άστρος: Λιμενικός παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα – Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο
- Η πρώτη backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Κάμπινγκ»
- Σενεγάλη: 115.000 ευρώ σε κάθε παίκτη και ένα οικόπεδο 1,5 στρέμμα στους νικητές του Κόπα Άφρικα!
- ΕΟ ΚΚΕ: Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων είναι που βάζουν τα εμπόδια στη Mercosur
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα μεταφέρουν έως 7000 κρατουμένους της οργάνωσης ISIS από τη Συρία στο Ιράκ
