Εκπληκτικούς χαρακτήρισε ο Βούισιτς τους Σόφο και Τεόντοσιτς
Στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση των 15 τελευταίων ετών δήλωσε ότι είναι ο Νίκολα Βούιτσιτς σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Ο Κροάτης σέντερ υπογράμμισε ότι οι εμφανίσεις του με την εθνική Κροατία στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας συνέβαλαν ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στις εξαιρετικές εμφανίσεις των συμπαικτών του στη διοργάνωση, Μίλος Τεόντοσιτς, και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
105
Στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση των 15 τελευταίων ετών δήλωσε ότι είναι ο Νίκολα Βούιτσιτς σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.
Ο Κροάτης σέντερ υπογράμμισε ότι οι εμφανίσεις του με την εθνική Κροατία στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας συνέβαλαν ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στις εξαιρετικές εμφανίσεις των συμπαικτών του στη διοργάνωση, Μίλος Τεόντοσιτς, και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
«Δεν έχω ενσωματωθεί στην ομάδα, συνεπώς δεν μπορώ να έχω άποψη», είπε αρχικά ο Κροάτης για το νέο Ολυμπιακό και πρόσθεσε: «Ξέρω τις μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακό, γνωρίζω ποιος είναι ο Λίνας Κλέιζα και ο Βον Ουέιφερ, ξέρω τους Έλληνες παίκτες, όμως το μπάσκετ είναι ομαδικό και όχι ατομικό άθλημα. Αρα για να αποκτήσω άποψη θέλω να μας δω όλους μαζί».
Αναφερόμενος στον Τεόντοστις, είπε: «Ναι, είναι απίστευτος. Σε όλο το τουρνουά, όχι μόνο στον ημιτελικό. Ο Μίλος έκανε κόντρα στη Σλοβενία μία από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις σε ημιτελικό Ευρωμπάσκετ, έκανε μία εμφάνιση που όλοι θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια.
»Ήταν εκπληκτικός. Όμως επαναλαμβάνω δεν έκανε μόνο ένα καλό παιχνίδι, καθ όλη τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ ήταν ο ηγέτης της Σερβίας. Και είναι μόνο 22 ετών. Αποδεικνύει ότι έχει τεράστιες δυνατότητες και αυτές οι εμφανίσεις θα τον βοηθήσουν και στο μέλλον. Απέκτησε αυτοπεποίθηση και θα έρθει με άλλο αέρα στον Ολυμπιακό.
»Θεωρώ δεδομένο ότι ο Μίλος θα είναι διαφορετικός παίκτης τη νέα σεζόν και θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ένα επίπεδο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Τεοντόσιτς και το Ευρωμπάσκετ θα κάνει καλό και στον Μίλος και στην ομάδα. Νομίζω πως τον βοήθησε να καταλάβει πολλά. Κυρίως τα λάθη του και μπήκε στο σωστό δρόμο.
»Το ξέρει και ο ίδιος. Και υπόσχομαι, ως πιο έμπειρος, να τον βοηθήσω να εξαργυρώσει αυτές τις εμφανίσεις του στο Ευρωμπάσκετ. Θα είμαι δίπλα του, διότι δεν είναι απλό να διαχειριστείς μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Ο Μίλος είναι εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να γίνει ο καλύτερος στην Ευρώπη, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να προοδεύει».
Οσο για τον Σχορτσιανίτη; «Είδαμε και πάλι τον καλό Σοφοκλή. Το χρειάζεται το μπάσκετ, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός, μα πάνω από όλα ο ίδιος. Έκανε ορισμένες καταπληκτικές εμφανίσεις. Πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε όλη τη σεζόν. Αν έχει διάρκεια στην απόδοση, μπορεί να καταφέρει ακόμα περισσότερα».
Τέλος, ο Βούιτσιτς τόνισε ότι κάθε άλλο παρά κουρασμένος αισθάνεται από τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ:
«Όχι, καθόλου. Ίσως στο προπονητικό τιμ της ομάδας να μην άρεσε η απόφαση να αγωνιστώ με την Εθνική Κροατίας, όμως οι τελευταίες μετρήσεις που έκανα έδειξαν πως από βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση, εδώ και 15 χρόνια! Δεν αισθάνομαι κόπωση, το αντίθετο. Η συμμετοχή στην Εθνική με βοήθησε και είμαι έτοιμος για μια καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας» – Τα δεδομένα για τον Κωνσταντέλια
- «Σφυροκοπούν» την Κρήτη οι θυελλώδεις άνεμοι: Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων
- Ο πλανήτης βρίσκεται σε «υδατική χρεοκοπία», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ροζίνιορ: «Αμφίβολος ο Φερνάντες, γυρίζουν Εστεβάο και Γκούστο»
- Ιράν: «Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς» – Το δηκτικό σχόλιο Αραγτσί για την Ευρώπη και τις απειλές Τραμπ

