Ο Alpha δίνει το μικρόφωνο στους πολίτες των ακριτικών περιοχών της Ελλάδας ενόψει των εθνικών εκλογών. Κάθε μέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στις 19:00 Ο Alpha, λίγο πριν την εθνική εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου, αφουγκράζεται τη φωνή της ελληνικής περιφέρειας και δίνει το βήμα στους πολίτες των απομακρυσμένων και ακριτικών περιοχών. Από […]
Ο Alpha δίνει το μικρόφωνο στους πολίτες των ακριτικών περιοχών της Ελλάδας ενόψει των εθνικών εκλογών. Κάθε μέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στις 19:00
Ο Alpha, λίγο πριν την εθνική εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου, αφουγκράζεται τη φωνή της ελληνικής περιφέρειας και δίνει το βήμα στους πολίτες των απομακρυσμένων και ακριτικών περιοχών.
Από αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες δέκα ημέρες, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, με τον Αντώνη Σρόιτερ, θα φιλοξενεί καθημερινά τη «Φωνή της άλλης Ελλάδας», ένα μεγάλο αφιέρωμα που θα εστιάζει στις ανάγκες των πολιτών που ζουν σε απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές.
Οι ρεπόρτερ του Alpha Κώστας Σαρικάς και Γιώργος Κουρδής θα επισκεφθούν πολλές περιοχές της χώρας (Μακεδονία, Ήπειρο, Νησιά του Νοτίου Αιγαίου) και άλλες περιοχές όπου δύσκολα φθάνουν δημοσιογράφοι και κάμερες, και θα καταγράψουν τα προβλήματα, τα παράπονα και τις ελπίδες των κατοίκων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.