Φιλική ήττα με συμπεράσματα από τον Αρη
Με αρνητικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια του στο Μπόρμιο ο Αρης. Ηττήθηκε από την Εφές Πίλσεν με 75-74. Βάση των «κίτρινων» από την Πέμπτη θα αποτελέσει το Καόρλε, όπου θα συμμετέχουν σε τουρνουά (11-12/9) μαζί με τις Βενέτσια, Μπενετόν Τρεβίζο, Καντού.
26
Με αρνητικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια του στο Μπόρμιο ο Αρης. Ηττήθηκε από την Εφές Πίλσεν με 75-74. Βάση των «κίτρινων» από την Πέμπτη θα αποτελέσει το Καόρλε, όπου θα συμμετέχουν σε τουρνουά (11-12/9) μαζί με τις Βενέτσια, Μπενετόν Τρεβίζο, Καντού.
Στα θετικά η καλή απόδοση του Μιχάλη Κακιούζη, ο οποίος είχε 13 πόντους, ενώ Ρίτσαρντσον και Ντικούδης είχαν από 11.
Aρης: Κλαρκ 9, Στίνσον, Ρίτσαρντσον 11, Μπέλσερ 5, Χατζηβρέττας 10, Μπάρλος 2, Αργυρόπουλος 6, Σκορδίλης 4, Κακιούζης 13, Ντικούδης 11 (10ρ.), Χρυσικόπουλος 2, Μούρτος.
Μετά τη λήξη του φιλικού ο Νίκος Μπάρλος, τόνισε: «Eχω πει ότι τα φιλικά είναι πολύ σημαντικά για να βγάλεις κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα, ώστε να υπάρξει ομοιογένεια. Για μια ακόμη φορά δώσαμε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ και παίξαμε αρκετά καλά. Θεωρώ ότι από μέρα σε μέρα θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαγκάρντ: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται περίεργα ως σύμμαχοι – Η ΕΕ θα προσδιορίσει τη στάση της μετά την ομιλία Τραμπ
- Ιαπωνία: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε
- «Φαρσοκωμωδία» CIA-Ροντρίγκες: Γιατί η διάδοχος του Μαδούρο είναι τόσο θερμή με τον απαγωγέα του;
- Ο Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός να βρεθεί απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη σεζόν
- Κυβέρνηση: Μετρά τις πληγές της από τα μπλόκα – Θυμήθηκε την «εθνική συναίνεση» για τον πρωτογενή τομέα


