Προπονήθηκε ο Σχορτσιανίτης, ξεπέρασε τον τραυματισμό του
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και τη Δευτέρα έλαβε μέρος κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της εθνικής μπάσκετ. Αυτό σημαίνει πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόνας Καζλάουσκας, μπορεί να τον υπολογίζει για το ανεπίσημο φιλικό της Εθνικής με τη Σερβία.
66
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και τη Δευτέρα έλαβε μέρος κανονικά στην απογευματινή προπόνηση της εθνικής μπάσκετ.
Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί ελαφρά στην κυριακάτικη πρωινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικώς δεν έχασε καμία προπόνηση, εξαιτίας του ρεπό των διεθνών μας.
Αυτό σημαίνει πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόνας Καζλάουσκας, μπορεί να τον υπολογίζει για το ανεπίσημο φιλικό της Εθνικής με τη Σερβία (κεκλεισμένων των θυρών) την Τρίτη στις 21:15 στο ΟΑΚΑ.
Στο μεταξύ, τα εισιτήρια για το διεθνές τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ 19-21 Αυγούστου, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΕΟΚ από τις 9π.μ. ως την ώρα έναρξης των αγώνων. Στη διάρκεια του τουρνουά τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 8μ.μ. και στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο πάρκινγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα όριά τους οι παραγωγοί – Ζητούν να ανοίξει άμεσα η πλατφόρμα για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις
- Μουσικό Γκαλά «Ελπίδα και Αγάπη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Γιάννης Κοντός: Περί της ευθύνης του ποιητή
- Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τερ Στέγκεν η Χιρόνα
- Αγρότες: Σκέψεις για συλλαλητήριο στην Αθήνα – Για ανωμοτί καταθέσεις κλήθηκαν Ανεστίδης και Ρούζιος
- Ελεύθερος με αυστηρούς όρους ο Τίμοθι Μπάσφιλντ εν αναμονή της δίκης για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων


