Ελπίδες Μαρκογιαννάκη ότι θα ολοκληρωθεί ομαλά η αντιπυρική περίοδος
«Έχουμε μία άριστη αντιπυρική περίοδο που ελπίζω ότι θα πάει μέχρι τέλους καλά» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος επισκέφθηκε αρχικά τη ΓΑΔΑ και το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος.
28
«Έχουμε μία άριστη αντιπυρική περίοδο που ελπίζω ότι θα πάει μέχρι τέλους καλά» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος επισκέφθηκε αρχικά τη ΓΑΔΑ και το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος.
«Ημέρες γιορτινές, ημέρες διακοπών, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί δημόσιοι λειτουργοί, οι οποίοι είναι αυτές τις μέρες στο καθήκον. Μεταξύ αυτών βέβαια οι αστυνομικοί μας και οι πυροσβέστες μας» δήλωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης.
«Χαιρέτησα και ευχήθηκα όσους σήμερα είναι εδώ, αλλά και από τον ασύρματο ευχήθηκα στα πληρώματα των περιπολικών και της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. Τους ευχαρίστησα και τους ευχαριστώ και δημόσια άλλη μια φορά για ό,τι κάνουν για την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να υπάρχει νομιμότητα, κλίμα ασφάλειας, αλλά και προστασία του περιβάλλοντος», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για τα στοιχεία εγκληματικότητας για το πρώτο εξάμηνο του 2009, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δήλωσε: «Καταβάλλεται μια πολύ σοβαρή και σημαντική προσπάθεια, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε αυτή την προσπάθεια και εκτιμώ ότι θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα».
Τον κ. Μαρκογιαννάκη συνόδευσε στην επίσκεψη στη ΓΑΔΑ ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Ιωάννης Μπούτσικας και στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής ο αρχηγός του Σώματος αντιστράτηγος Αθανάσιος Κοντοκώστας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Επίσημο: Φιλικό με την Ουγγαρία για την Εθνική Ελλάδας
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442