Ελεύθερος με εγγύηση ο Ι.Παπακωνσταντίνου για σκέλος της υπόθεσης των ομολόγων
Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 20 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ι.Παπακωνσταντίνου, μετά την απολογία του για το σκέλος της υπόθεσης των ομολόγων που αφορά στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας την περίοδο 2003-04.
30
Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 20 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ι.Παπακωνσταντίνου, μετά την απολογία του για το σκέλος της υπόθεσης των ομολόγων που αφορά στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας την περίοδο 2003-04.
Στην απολογία του ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή ο κ. Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στοιχεία και έγγραφα για την επίμαχη περίοδο, που -σύμφωνα με τον δικηγόρο του- «αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες στερούνται βασιμότητας».
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να ζημίωσε το ασφαλιστικό Ταμείο με 1,4 εκατ. ευρώ με την αγορά ομολόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενοίκια: Τα σημεία «κλειδιά» για το Ε2
- Αντισημιτισμός vs Ακτιβισμός: Πώς η Βρετανία παγιδεύτηκε ανάμεσα στον Κάνιε και τη Γάζα
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442