Καλό ξεκίνημα στα laser από τον Χειμώνα στην Πεσκάρα
Στην πρώτη θέση του μεσογειακού τουρνουά ιστιοπλοΐας βρίσκεται ο Βαγγέλης Χειμώνας στα laser ανδρών μετά τη διεξαγωγή μίας ιστιοδρομίας, με τον Αντώνη Μπουγιούρη να είναι 15ος.
66
Στην πρώτη θέση του μεσογειακού τουρνουά ιστιοπλοΐας βρίσκεται ο Βαγγέλης Χειμώνας στα laser ανδρών μετά τη διεξαγωγή μίας ιστιοδρομίας, με τον Αντώνη Μπουγιούρη να είναι 15ος.
Στα Laser Radial γυναικών (14 σκάφη) και με μια ιστιοδρομία, η Βιργινία Κραβαριώτη είναι 7η και η Μαρία Βλάχου 8η.
Στα 470 γυναικών (9 σκάφη) και με μια ιστιοδρομία, οι Ανθεμις Οικονόμου/ Ολγα Τσιγαρίδη είναι 6ες και οι Μαρία Νεφέλη Σαμπάτη/ Σοφία Παπαδοπούλου 7ες.
Στα 470 ανδρών (10 σκάφη) και μετά από δύο ιστιοδρομίες, οι Παύλος Σεραφείμ Καγιάλης/ Παναγιώτης Μαντής είναι 9οι με 14 β.π. και οι Παναγιώτης Καμπουρίδης/ Γεράσιμος Ωρολογάς 10οι με 14 β.π.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον



