Ακάθεκτοι Φέντερερ, Σόντερλινγκ και στις γυναίκες Σ. Γουίλιαμς και Ντεμεντίεβα
Για ένα... σετ ανησύχησε ο Ρότζερ Φέντερερ στην μονομαχία του με τον Γερμανό Κοχλσχρέιμπερ στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον. Ο Ελβετός στον τέταρτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό Σόντερλινγκ. Στις γυναίκες, η Σερένα Γουίλιαμς νίκησε εύκολα την Ιταλίδα Ρομπέρτα Βίντσι. Η Αμερικανίδα θα διεκδικήσει μια θέση στα προημιτελικά με αντίπαλο την Χαντσούκοβα. Η Ντεμεντίεβα εξασφάλισε τη θέση της στον τέταρτο γύρο, καθώς στον ρωσικό εμφύλιο νίκησε την Κουλίκοβα.
89
Για ένα… σετ ανησύχησε ο Ρότζερ Φέντερερ στην μονομαχία του με τον Γερμανό Κοχλσχρέιμπερ για τον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον.
Ο Ελβετός τενίστας «καθάρισε» εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 6-3, 6-2, έχασε το τρίτο με 7-6, αλλά στο τέταρτο θυμήθηκε και πάλι τον καλό εαυτό και επικράτησε δια… περιπάτου με 6-1.
Στον τέταρτο γύρο ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Σόντερλινγκ απέναντι στον οποίο είχε σερβίρει στον τελικό του Ρολάντ Γκαρός. Ο Σουηδός τενίστας αντιμετώπισε τον Ισπανό Αλμάγκρο τον οποίο κέρδισε με 7-6, 6-4, 6-4.
Στις γυναίκες η Σερένα Γουίλιαμς δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Ιταλίδα Ρομπέρτα Βίντσι την οποία κέρδισε με 6-3, 6-4.
Η Αμερικανίδα τενίστρια θα διεκδικήσει μια θέση στα προημιτελικά με αντίπαλο την Χαντσούκοβα, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Σουγκιγιάμα 6-4, 6-3.
Η Ντεμεντίεβα εξασφάλισε τη θέση της στον τέταρτο γύρο, καθώς στον ρωσικό εμφύλιο νίκησε την Κουλίκοβα με 6-1, 6-2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
- Επίθεση σε 16χρονο στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου


