Επαφές με Ματσόν και Τσαλδάρη έχει ο Αρης για το μέλλον της συνεργασίας τους
Εξελίξεις σχετικά με το θέμα του προπονητή και τις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών αναμένονται στον Αρη μέσα στις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, την Τρίτη, ο διευθύνοντας σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης είχε συνάντηση με τον Αντρέα Ματσόν. Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και μίλησε, για δεύτερη φορά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αντικείμενο συζήτησης γενικότερα ζητήματα της ομάδας.
102
Εξελίξεις σχετικά με το θέμα του προπονητή και τις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών αναμένονται στον Αρη μέσα στις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, την Τρίτη, ο διευθύνοντας σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης είχε συνάντηση με τον Αντρέα Ματσόν.
Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και μίλησε, για δεύτερη φορά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αντικείμενο συζήτησης γενικότερα ζητήματα της ομάδας.
Προσεχώς πρόκειται να υπάρξει αναλόγου χαρακτήρα επαφή του προπονητή και με τον διοικητικό επικεφαλής των «κίτρινων», Θανάση Τζεβελέκη, στη διάρκεια της οποίας εκτιμάται πως θα «κλείσει» το ζήτημα με τη διατήρησή του ή όχι στον πάγκο του Αρη για τη νέα περίοδο (σ.σ. ο Ματσόν δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους).
Για την Πέμπτη, εξάλλου, προσδιορίστηκε συνάντηση στην Αθήνα του Γιάννη Δαμιανίδη με τον Δημήτρη Τσαλδάρη και τον εκπρόσωπΌ του, προκειμένου να γίνει μια πρώτη κουβέντα σε ότι αφορά τη συνέχιση της συνεργασίας του 28χρονου γκαρντ με τους Θεσσαλονικείς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
- Επίθεση σε 16χρονο στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου

