Σε 19 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο μουσικός παραγωγός Φιλ Σπέκτορ
Ο μουσικός παραγωγός Φιλ Σπέκτορ καταδικάστηκε σε 19ετή κάθειρξη για τη δολοφονία της ηθοποιού Λάνα Κλάρκσον, το 2003. Ο Φ.Σπέκτορ είχε κριθεί τον Απρίλιο ένοχος ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού.
91
Ο μουσικός παραγωγός Φιλ Σπέκτορ καταδικάστηκε σε 19ετή κάθειρξη για τη δολοφονία της ηθοποιού Λάνα Κλάρκσον, το 2003.
Ο 69χρονος Σπέκτορ, που οι μουσικές του παραγωγές στη δεκαετία του 1960 έφεραν επανάσταση στο μουσικό στερέωμα, καταδικάστηκε τον Απρίλιο ως ένοχος ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού από το δευτεροβάθμιο ορκωτό δικαστήριο του Λος Aντζελες.
Η Λάρα Κλάρκσον, 40 χρόνων πέθανε μετά από πυροβολισμό στο στόμα. Το πτώμα της βρέθηκε στο φουαγιέ της βίλας του Σπέκτορ έξω από το Λος Aντζελες στις 3 Φεβρουαρίου του 2003.
Η πρώτη δίκη του Φιλ Σπέκτορ, το 2007, είχε καταλήξει σε κακοδικία και το Εφετείο της Καλιφόρνια είχε ορίσει την επανάληψη της διαδικασίας. Η δεύτερη δίκη ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Κηφισός: Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο
- Προχωράει για την απόκτηση του Βάργκα η ΑΕΚ
- Καιρός: Πότε υποχωρεί η παγωνιά – εξπρές, έρχεται άνοδος έως και 10 βαθμούς στη θερμοκρασία
- Πρωτοχρονιά: Πανηγυρική δοξολογία στη Μητρόπολη με παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας
- Ντένβερ Νάγκετς: Μετά τον Γιόκιτς, τραυματίστηκε και ο Βαλαντσιούνας (vid)
- Stranger Things χωρίς spoilers: Το φινάλε «έριξε» ξανά το Netflix – η δεύτερη φορά σε ένα μήνα




