Οι ευρωεκλογές να γίνουν ανάχωμα στο συντηρητισμό, τόνισε η Αλ.Παπαρήγα
Τα βέλη της κατά κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ έστρεψε η Αλέκα Παπαρήγα από τη Λάρισα, όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική συγκέντρωση, καλώντας τους πολίτες να μετατρέψουν τη μάχη των ευρωεκλογών σε «ανάχωμα στον συντηρητισμό κάθε μορφής και συνθηματικολογίας».
103
Τα βέλη της κατά κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ έστρεψε η Αλέκα Παπαρήγα από τη Λάρισα, όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική συγκέντρωση, καλώντας τους πολίτες να μετατρέψουν τη μάχη των ευρωεκλογών σε «ανάχωμα στον συντηρητισμό κάθε μορφής και συνθηματικολογίας».
Στην ομιλία της η γενική γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι απαιτεί από τον λαό να βάλει ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τον πήχη των απαιτήσεών του εν όψει των ευρωεκλογών.
Απευθυνόμενη στους εργαζόμενους του νομού της Λάρισας τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν ξεκίνησαν με το ξέσπασμα της κρίσης, αλλά χρόνια πριν.
«Η ΝΔ διαδεχόταν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ. Κάθε θητεία φόρτωνε νέα προβλήματα», τόνισε η κ.Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων είναι «ο καυγάς για την διακυβέρνηση της χώρας».
«Ο καυγάς ποιος είναι πιο έντιμος, πιο ικανός, πιο δραστήριος και ξεκούραστος είναι η απόδειξη ότι δεν έχουν σοβαρά πράγματα να χωρίσουνε στην ίδια την πολιτική τους», πρόσθεσε.
Σχολιάζοντας την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λάρισα, η κ.Παπαρήγα τόνισε ότι ο κ.Καραμανλής «μίλησε με έπαρση για τα έργα υποδομής, εννοώντας τον Αχελώο, τη λίμνη Κάρλα και το φράγμα της Γυρτώνης» χωρίς να αναφερθεί στην «καθυστέρηση δεκαετιών για να ξεκινήσουν αυτά τα έργα».
Και συνέχισε: «Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός μίλησε για στροφή στην άλλη γεωργία, μια καραμέλα που δε λειώνει στο στόμα, ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ και των διαφόρων οικολόγων που είναι διαπλεκόμενοι με γνωστά τρωκτικά ΜΚΟ».
Η κ. Παπαρήγα δήλωσε ότι το κόμμα της έχει προτάσεις, θέσεις και αιτήματα «που τα διεκδικούμε σήμερα, μόνο που τα άλλα κόμματα δεν συμφωνούν με αυτά».
Προτείνει, μεταξύ άλλων, να ληφθούν ριζοσπαστικά μέτρα για φτωχούς και ανέργους, να καλυφθούν από το κράτος οι δανειολήπτες και οι καταθέτες και να χαριστούν τα χρέη.
Επίσης προτείνει να δοθούν άμεσα νέες αυξήσεις για να ανέβει η αγοραστική ικανότητα των εργαζομένων, να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο με 45% και να μειωθούν τα τιμολόγια οικιακής κατανάλωσης στις πρώην ΔΕΚΟ.
Παρουσίασε μάλιστα μια σειρά μέτρων για τους αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442