Εις σάρκα μία -για δεύτερη φορά- η Σάλμα Χάγιεκ και ο αγαπημένος της
Μετά τον πολιτικό γάμο, που τελέστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Παρίσι, η Σάλμα Χάγιεκ και ο αγαπημένος της Γάλλος επιχειρηματίας Φρανσουά Ανρί Πινό προχώρησαν και στον θρησκευτικό γάμο, αυτή τη φορά στη Βενετία. Η τελετή έγινε με κάθε επισημότητα, παρουσία αρκετών διασημοτήτων.
43
Μετά τον πολιτικό γάμο, που τελέστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Δημαρχείο του Παρισιού, η γνωστή Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ και ο αγαπημένος της Γάλλος επιχειρηματίας Φρανσουά Ανρί Πινό προχώρησαν και στον θρησκευτικό γάμο, αυτή τη φορά στη Βενετία.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με κάθε επισημότητα, στο ιστορικό κτίριο της Όπερας Λα Φενίτσε, παρουσία διάσημων προσκεκλημένων.
Ανάμεσα σε αυτούς, οι ηθοποιοί Σαρλίζ Θερόν, Πενέλοπε Κρουθ και Ασλεϊ Τζαντ. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο Μπόνο των U2, η διευθύντρια της Vogue Αννα Γουίντορ, καθώς και ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Βαλερί Περίν: Ο Superman, οι σφαγές της Οικογένειας Μάνσον και η ζωή μακριά από τα φώτα
- Θωρακίζοντας την Αττική: Με έναν ολιστικό στρατηγικό σχεδιασμό, η ΕΥΔΑΠ απαντά στην κλιματική κρίση
- Οι Αθώοι: Επικίνδυνα μονοπάτια
- Super League: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στα play-off
- Σουηδία: Η κυβέρνηση προωθεί τις απελάσεις μεταναστών με βάση το αν ζουν «έντιμη ζωή»
- Μια νύχτα μόνο: Πληγές που δεν έχουν κλείσει




