Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Νίκος Παλαιοκώστας

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Νίκος Παλαιοκώστας

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου ο Νίκος Παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ύστερα από αδιαθεσία. Η μεταφορά έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και στο νοσοκομείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.

51

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου ο Νίκος Παλαιοκώστας προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ύστερα από αδιαθεσία. Η μεταφορά έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και στο νοσοκομείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο κρατούμενος ανέφερε πόνους στο στήθος και ο γιατρός των φυλακών που τον εξέτασε έκρινε απαραίτητη την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έλαβε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη μεταφορά του κρατουμένου από τον Αγιο Στέφανο στο Ρίο.

Στο νοσοκομείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την διάγνωση των γιατρών, οι οποίοι θα κρίνουν αν είναι απαραίτητη η παραμονή του Νίκου Παλαιοκώστα στο νοσοκομείο.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί περαιτέρω νοσηλεία του Νίκου Παλαιοκώστα, η αστυνομία αναμένεται να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα φρούρησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο