«Πάμε πακέτο»
Τέσσερα χρόνια μετά από την πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία η μητέρα αυτή νιώθει την εσωτερική ανάγκη και υποχρέωση να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ στη γυναίκα που με το μοναδικό της τρόπο στάθηκε δίπλα της στην πιο δύσκολη φάση της ζωής της.
Το δεύτερο πακέτο το στέλνει μια γυναίκα προκειμένου να βρει και να αγκαλιάσει τον αδερφό της. Μαζί με την αδερφή της, που τη συνοδεύει στην εκπομπή, συνάντησαν τον αδερφό τους μια και τελευταία φορά στην Γεωργία πριν από 31 χρόνια.
Σήμερα η αποστολέας έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στο «Πάμε Πακέτο» και εύχεται να συναντήσει τον αδερφό της που μέχρι και πριν ένα μήνα θεωρούσε ότι ήταν νεκρός.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Ανεστίδης βγάζει στον τάκο βουλευτή της ΝΔ – Γνώριζαν για το όργιο παρανομίας
- Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση 3χρονο παιδί υπέστη εγκεφαλίτιδα από γρίπη
- Ευρώπη: Το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή σύνταξη – Ώρα για δύσκολες αποφάσεις
- Το FVS δείχνει τον δρόμο για την επανάσταση του VAR
- Μια έρευνα του 1998 προσπάθησε να προβλέψει το 2025 – Πόσα βγήκαν αληθινά;
- «Ο Χάρος έρχεται για τον Ζελένσκι»: Συνεχίζει τις απειλές ο Μεντβέντεφ καθώς η ένταση κλιμακώνεται



