Συνάντηση Κ. Καραμανλή με τον Αρχιεπίσκοπο στο Μέγαρο Μαξίμου
Με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Επί τάπητος τέθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα συνεργασίας Εκκλησίας και Πολιτείας ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση της υποστήριξης ευπαθών ομάδων.
103
Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι «ο αρχιεπίσκοπος εξέθεσε στον πρωθυπουργό διάφορα θέματα της Εκκλησίας της Ελλάδος και κυρίως της Αρχιεπισκοπής Αθηνών».
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας Εκκλησίας και Πολιτείας, ιδιαίτερα στον τομέα των κοινωνικών δράσεων προς την κατεύθυνση της υποστήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, στο πλαίσιο πάντα των διακριτών ρόλων.
Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442