Πληθαίνουν οι φήμες για υπολογιστή με οθόνη αφής από την Apple
Το τρίτο τρίμηνο του 2009 η Apple θα παραλάβει οθόνες αφής των 10 ιντσών από την Ταϊβάν, μεταδίδει το Reuters, ενισχύοντας έτσι τις φήμες ότι η εταιρεία ετοιμάζει υπολογιστή αφής. H εταιρεία που κατασκευάζει τις οθόνες αφής για το iPhone, δέχτηκε παραγγελία από την Apple για μεγαλύτερα πάνελ.
36
Το τρίτο τρίμηνο του 2009 η Apple θα παραλάβει οθόνες αφής των 10 ιντσών από την Ταϊβάν, μεταδίδει την Τετάρτη το Reuters, ενισχύοντας έτσι τις φήμες ότι η εταιρεία ετοιμάζει υπολογιστή αφής.
Πηγή της αγοράς που ζήτησε να μην κατονομαστεί δήλωσε στο πρακτορείο ότι η ταϊβανέζικη Wintek, η εταιρεία που κατασκευάζει τις οθόνες αφής για το iPhone και το iPod Touch, δέχτηκε παραγγελία από την Apple για μεγαλύτερα πάνελ της ίδιας τεχνολογίας.
Τόνισε πάντως ότι δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το τελικό προϊόν.
Εκπρόσωπος της Wintek περιορίστηκε να δηλώσει ότι η Apple είναι σημαντικός πελάτης της εταιρείας του αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση.
Δημοσιεύματα στον τύπο της Ταϊβάν την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν ότι η Apple σχεδιάζει να λανσάρειφορητό με οθόνη αφής τον οποίο θα κατασκευάζει η επίσης ταϊβανέζικη Quanta Computer.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar σε μια πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση στο Block 33
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- ΗΠΑ: Βρέθηκε νεκρός ο ύποπτος για τους φονικούς πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Τι αλλάζει με το επίδομα ανεργίας: Πώς θα υπολογίζεται με βάση τα χρόνια ασφάλισης
- Οδηγός επιβίωσης: Πως να διαχειριστείς τις άβολες συζητήσεις
- ΕΥΔΑΠ: Έρχονται αυξήσεις «φωτιά» στα τιμολόγια νερού




