Στην Πολιτική Γραμματεία οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΝ
Τις προτάσεις της σε θέματα παιδείας, οικονομίας, δημοκρατικών ελευθεριών και υγείας, παρουσίασε η επιτροπή προγράμματος στην Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού. Αποφασίστηκε επίσης το διαρκές συνέδριο να πραγματοποιηθεί από 13-15 Φεβρουαρίου.
Τις προτάσεις της σε θέματα παιδείας, οικονομίας και δημοκρατικών ελευθεριών παρουσίασε η επιτροπή προγράμματος στην Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού.
Το πολυσέλιδο κείμενο, στο οποίο κατέληξαν τα μέλη της επιτροπής (Γ. Δραγασάκης, Γιάννης Μπαλάφας και Αρ.Μπαλτάς), αποτελείται από δύο μέρη.
Στο πρώτο μέρος καταγράφονται οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και διεθνώς, συνοψίζονται οι στόχοι του ΣΥΝ και οι βασικές προγραμματικές προτάσεις και τονίζεται πως οι θέσεις αυτές απευθύνονται στον κόσμο της μισθωτής εργασίας, στους αγρότες, στη νέα γενιά και στα λεγόμενα μεσαία στρώματα.
Στο δεύτερο μέρος αναλύονται οι στόχοι και οι προτάσεις σε μια σειρά κομβικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως οι δημοκρατικές ελευθερίες, το περιβάλλον και η οικολογία, η παιδεία, η οικονομία, το νέο μοντέλο ανάπτυξης, το ασφαλιστικό και η μισθωτή εργασία, η υγεία, οι αγρότες κ.ά.
Υπενθυμίζεται πως από τις 13 ώς τις 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΝ, ενώ στα μέσα Μαρτίου θα συνεδριάσει το Πανελλαδικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας