Επτά νεκροί από την κατάρρευση στέγης εκκλησίας στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 57 τραυματίσθηκαν, την Κυριακή, όταν κατέρρευσε η στέγη ναού πάνω στο εκκλησίασμα στην περιοχή Καμπούσι σε νότιο προάστιο του Σαο Πάουλο.
43
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 57 τραυματίσθηκαν όταν κατέρρευσε η στέγη ναού πάνω στο εκκλησίασμα στην περιοχή Καμπούσι σε νότιο προάστιο του Σαο Πάουλο.
Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην Αποστολική Εκκλησία του Καμπόυσι.
Σύμφωνα με πυροσβέστες, στην εκκλησία βρισκόταν τη στιγμή της κατάρρευσης άγνωστος αριθμός ανθρώπων κι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.
Κατά την ίδια πηγή, πολλοί από τους πιστούς εξακολουθούν να βρίσκονται εγκλωβισμένοι κάτω από τη στέγη της εκκλησίας, όμως η Εκκλησία του Καμπούσι ανακοίνωσε πως μόλις 60 άνθρωποι παρακολουθούσαν εκείνην τη στιγμή την λειτουργία.
Υπό το φώς των προβολέων, μέσα στη νύκτα, οι πυροσβέστες εξακολουθούν να εργάζονται για ν απεγκλωβίσουν τους παγιδευμένους στα ερείπια. Περίπου 50 μονάδες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας έχουν σταλεί στο σημείο του συμβάντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
- Σχέση: Τι μένει μετά τον χωρισμό;
- Μια ματιά στο ακόμη πιο επικίνδυνο σίκουελ του «Peaky Blinders»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442