Ζήτησε επιείκεια ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ντέρμπι του πόλο
Ενώπιον της αθλητικής δικαστού Μαρίας Παπαδημητρίου βρέθηκε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να απολογηθεί για την επίθεση των οπαδών του εις βάρος της αποστολής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την την Α1 ανδρών, ζητώντας επιείκεια ως προς την επιβολή της ποινής.
89
Ενώπιον της αθλητικής δικαστού Μαρίας Παπαδημητρίου βρέθηκεο Παναθηναϊκός προκειμένου να απολογηθεί για την επίθεση των οπαδών του εις βάρος της αποστολής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών.
Οι «πράσινοι» ισχυρίστηκαν ότι τα θλιβερά επεισόδια ήταν ένα τυχαίο συμβάν και ζήτησαν επιείκεια ως προς την επιβολή της ποινής τους αναφέροντας πως τη φετινή σεζόν δεν είναι υπότροποι. Παράλληλα, άφησαν αιχμές για τους «ερυθρόλευκους» ότι προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους.
Η πλευρά του Ολυμπιακού καταλόγισε ευθύνες για τα συμβάντα στην αστυνομία, η οποία δεν είχε διαθέσει τις απαιτούμενες δυνάμεις για τη φύλαξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής. Στη διαδικασία κατέθεσαν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Πάτερος, όσο και ο πολίστας Γιώργος Ντόσκας, οι οποίοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια των επεισοδίων.
Η απόφαση της αθλητικής δικαστού αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πως η διατροφή επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019





