Αφιερωμένες στον Κ.Παπαχρόνη οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Πέμπτη
Την Πέμπτη, ημέρα της κηδείας του ηθοποιού Κωνσταντίνου Παπαχρόνη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις σκηνές του Εθνικού Θεάτρου.
91
Την Πέμπτη, ημέρα της κηδείας του ηθοποιού Κωνσταντίνου Παπαχρόνη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις σκηνές του Εθνικού Θεάτρου.
Η κηδεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 11:30 στην Κατερίνη.
Οι παραστάσεις του έργου «Το ξύπνημα της άνοιξης», οι οποίες έχουν διακοπεί μετά τον θάνατο του ηθοποιού θα ξεκινήσουν ξανά την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου. Το έργο παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας.
Ο 31χρονος ηθοποιός επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος.
Μερικές από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι: Ο Δον Ζουάν στο Σόχο, Δαίμονες και Δαιμονισμένοι, Οθέλλος, Το Γάλα, Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ κ.ά.
Φέτος έπαιξε στην κινηματογραφική ταινία Οι Σκλάβοι στα Δεσμά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού
- Υπ. Ναυτιλίας: Σε αυξημένη επιφυλακή – Επαφή με ελληνικά πλοία σε Περσικό Κόλπο και Στενά του Ορμούζ
- Το buy out και όλες οι λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του Ρόμπινσον – Ποια είναι τα δεδομένα στο deal με την Παρί



