Η «Μαύρη Οχιά» επιστρέφει στη μικρή οθόνη για τα Χριστούγεννα
Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης κωμικής σειράς Μαύρη Οχιά επιστρέφουν στη μικρή οθόνη για ένα και μόνο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί από το BBC τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η Μαύρη Οχιά ήταν η δεύτερη σε προτίμηση κωμωδία καταστάσεων στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης.
38
Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης κωμικής σειράς Μαύρη Οχιά επιστρέφουν στη μικρή οθόνη για ένα και μόνο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί από το BBC τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο, το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει την πρώτη εκ βαθέων συνέντευξη του πρωταγωνιστή της σειράς, Ρόουαν Ατκινσον, ο οποίος υποδύθηκε τον Έντμουντ «Blackadder» («Μαύρη Οχιά») στους τέσσερις κύκλους της σειράς από το 1983 ως το 1989.
Στο ντοκιμαντέρ θα εμφανιστούν και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς, όπως οι Στίβεν Φράι, Χιου Λόρι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Τόνι Ρόμπινσον.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που πείσαμε όλη την ομάδα, η οποία συμμετείχε στην τηλεοπτική επιτυχία να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ και να ξαναβρεθεί μαζί για πρώτη φορά από τότε» δήλωσε ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Ρίκι Κίλχαρ.
Είναι ενδεικτικό ότι σε δημοσκόπηση που διενήργησε το 2004 το BBC, η Μαύρη Οχιά ήταν η δεύτερη σε προτίμηση κωμωδία καταστάσεων στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Πεζοπόρος βρέθηκε νεκρή στο Κολοράντο με σημάδια πως της επιτέθηκε πούμα
- Ιράν: Η Τεχεράνη απαντά στις απειλές Τραμπ – Τον προειδοποιεί να μην περάσει την «κόκκινη γραμμή»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 12άδες των «αιωνίων»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Σταματήστε την επικοινωνιακή διαχείριση και δώστε λύσεις στους αγρότες
- Τέλη κυκλοφορίας: Σχεδόν 790.000 δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα – «Βροχή» τα πρόστιμα





