Απαγορεύθηκε στην Κίνα ο νέος δίσκος των Guns n Roses
Κινεζική Δημοκρατία τέλος για τους Guns n Roses: ο καινούριος τους δίσκος, ο πρώτος ύστερα από 17 χρόνια, έπεσε θύμα της κινεζικής λογοκρισίας εξαιτίας του προβοκατόρικου τίτλου του Chinese Democracy.
38
Κινεζική Δημοκρατία τέλος για τους Guns n Roses: ο καινούριος τους δίσκος, ο πρώτος ύστερα από 17 χρόνια, έπεσε θύμα της κινεζικής λογοκρισίας εξαιτίας του προβοκατόρικου τίτλου του Chinese Democracy.
Η πρόσβαση τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του άλμπουμ chinesedemocracy.com, όσο και στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος είναι μπλοκαρισμένη, ενώ η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης της χώρας Baidu.com μπλόκαρε και κάθε αναζήτηση για το Chinese Democracy.
Οι χρήστες του διαδικτύου, ωστόσο, μπορούσαν να ακούσουν τα 14 τραγούδια του άλμπουμ μέσω του MySpace.com.
Από την πλευρά του, βέβαια, το υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας δεν ήξερε τίποτα: «Είναι η πρώτη φορά που το ακούμε. Δεν ξέρω αν έχει απαγορευτεί, μπορεί να είναι απλά φήμη» δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου σε ερώτηση σχετικά με το άλμπουμ και τους λόγους για τους οποίους απαγορεύτηκε στην Κίνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Κορμός τιραμισού
- Κυρ. Μητσοτάκης: Και με την… αξία της ισχύος και με τις Βρυξέλλες – Δύο βάρκες για τον Τραμπ και μία απουσία από το Νταβός
- «Από τύχη ζούμε» επεισόδιο 4.568
- Χρέη: Η νέα πλατφόρμα που σας δείχνει που χρωστάτε
- Μεσογειακή διατροφή: Τέσσερα σνακ που χαρίζουν ενέργεια
- Συνταξιούχοι: Τα 4+1 νέα μέτρα ενίσχυσης




