89

Ο ΠΑΟΚ αρκέσθηκε στην ισοπαλία 23-23 στο πρώτο παιχνίδι με τη Σουνγκούλ για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ αντρών και η πρόκριση θα κριθείστη ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία στις 22 Νοεμβρίου.

Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 10-11, αλλά στην επαναφορά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη που θα έδινε το προβάδισμα στον επαναληπτικό αγώνα.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κότσιφας, Μισυρλής 3, Παλάσκας, Γουργούμης, Σαουλίδης 1, Κοκκώνης 4, Μαραγκός, Πετρίδης 2, Ευαγγελίδης 3, Περβανάς, Τσακίρης 8, Ναουμίδης 2, Στάνκοβιτς, Πίτσιος

Σουνγκούλ (Σεγκέί Τιάκτεφ): Γκλαζούριν 1, Γκολούμπεφ, Καπούστιν 2, Μάμρο 2, Μαρκόφ, Μορόζοφ 9, Ρουντνίσκι, Σέντοφ, Σταρίκοφ 2, Στρίζοφ 3, Τσελίτσεφ 1, Ουσάκοφ Σ. 1, Ουσάκοφ Β., Ζουμπρίτσκι 2

Την Κυριακή (16:00) οΑΣΕ Δούκας φιλοξενεί την Μπόσνα στο κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας με στόχο την πρώτη του νίκη στην πέμπτη αγωνιστική του Champions League ανδρών.

Η ελληνική ομάδα έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη διοργάνωση καθώς έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά φιλοδοξεί να πάρει τους δύο πρώτους βαθμούς απέναντι στους Βόσνιους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr