«Ματωμένα Χώματα»
Στο σημερινό επεισόδειο η Σμύρνη μοιάζει να «ξαναγεννιέται» μέσα από τις στάχτες της. Με ειδικά εφέ η κοσμοπολίτικη και σαγηνευτική πόλη θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας και θα μας μαγέψει.
Ένα ταξίδι ψυχής σε μια άλλη εποχή μέσα από τα χρώματα, τις μυρωδιές και τους ήχους μιας πόλης που έγραψε τη δική της ιστορία.
Ο Μανώλης Αξιώτης, ο ήρωας της σειράς, θα αφεθεί στις ομορφιές της Σμύρνης, θα γνωρίσει τους γοητευτικούς ανθρώπους της αλλά θα δει και το άλλο της πρόσωπο το πιο σκληρό….
Σκηνοθεσία: Κώστας Κουτσομύτης
Παίζουν: Γιώργος Καραμίχος, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δήμητρα Ματσούκα, Τζώρτζης Μουριάδης, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γιώργος Τζώρτζης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Γιώργος Παπαδημητράκης, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Άννα Μάσχα, Βασίλης Καζάκος, Ian Robertson, Άκης Δρακουλινάκος, Κώστας Καρασούλας, Δημήτρης Καρατζιάς κ.ά.
Και οι μικροί Αλέξης Κοντογιάννης, Άρης Τσάπης και Νεφέλη Κουρή.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Άννα Συνοδινού.
Σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στις 22.30 στον Alpha.
- e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών ποσών σε 7.926 συνταξιούχους
- Δήμος Τήνου: Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Τήνος μετά από κατεπείγον αίτημα του Δημάρχου
- Καραπαπάς για Λεβερκούζεν: «Παράξενοι κανονισμοί…» (vids)
- Ο χορός των Κουνγκ Φου ρομπότ: Πρέπει να φοβόμαστε τον στρατό των κινεζικών ανθρωποειδών;
- Νέα Αριστερά: Όταν οι υγειονομικοί ζητούν ενίσχυση, η κυβέρνηση στέλνει ΜΑΤ και συλλαμβάνει γιατρούς
- Νέο Μεξικό: Έρευνα κοντά στο ράντσο του Έπσταϊν μετά από καταγγελία για θαμμένες σορούς δύο κοριτσιών
