Πήρε τη ρεβάνς από τη Μαρσέιγ ο Πανιώνιος αλλά χωρίς όφελος
Σε... λάθος παιχνίδι νίκησε ο Πανιώνιος τη Μαρσέιγ, την ομάδα δηλαδή που πριν από μία εβδομάδα τον άφησε έξω από τη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας στο πόλο. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 10-9 των πρωταθλητών Γαλλίας, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στη Ρωσία.
66
Σε… λάθος παιχνίδι νίκησε ο Πανιώνιος τη Μαρσέιγ, την ομάδα δηλαδή που πριν από μία εβδομάδα τον άφησε έξω από τη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας στο πόλο. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 10-9 των πρωταθλητών Γαλλίας, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στη Ρωσία.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς, καθώς την Παρασκευή είχαν επιβληθεί με 9-5 της Στεάουα Βουκουρεστίου.
Στο σαββατιάτικο ματς αγωνίστηκε κανονικά ο Γιώργος Ρέππας, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τους Ρουμάνους, ενώ ο Βλοντάκης αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Την Κυριακή, ο Πανιώνιος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του, αντιμετωπίζοντας την «οικοδέσποινα» Στουρμ Τσέχοφ.
* Σε φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα, που έγιναν στο κολυμβητήριο του Λαιμού, η Βουλιαγμένη γνώρισε δύο ήττες, από τη Χίο (7-6) και τον ΝΟ Πατρών (6-5).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ελ. Βενιζέλος»: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Ντέμι Μουρ: Το τολμηρό καρέ του Δημήτρη Γιαννέτου και το leather look στο σόου της Gucci στο Μιλάνο
- Οι επαγγελματίες της εστίασης «αδειάζουν» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ – Βουλιάζει ο τζίρος
- Στο Σύνταγμα ο Κουτσούμπας: Το πραγματικό δίλημμα είναι «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»
- Ένταση στο Σύνταγμα: Κρότου λάμψης και δακρυγόνα από τους αστυνομικούς στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
- Τέμπη: Επεισόδια στο Ηράκλειο μετά την πορεία




