Το δικό της πανεπιστήμιο ετοιμάζεται να ιδρύσει η Apple
Η μεγάλη εταιρεία υπολογιστών Apple προσέλαβε τον κοσμήτορα της σχολής διοίκησης επιχειρήσεων του Γέιλ για να τεθεί επικεφαλής μιας εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας που θα ονομάζεται Apple University, αναφέρει η Wall Street Journal. Τα εταιρικά πανεπιστήμια φαίνεται ότι έγιναν μόδα στις ΗΠΑ.
36
Η μεγάλη εταιρεία υπολογιστών Apple προσέλαβε τον κοσμήτορα της σχολής διοίκησης επιχειρήσεων του Γέιλ για να τεθεί επικεφαλής μιας εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας που θα ονομάζεται Apple University, αναφέρει η Wall Street Journal.
Ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Γιέιλ Τζόελ Πόντολνι θα αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου και κοσμήτορα στο Πανεπιστήμιο Apple στις αρχές του 2009, γράφει η εφημερίδα επικαλούμενη ανακοίνωση της εταιρείας.
Η Apple αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το ίδρυμα ή για το νέορόλο του Πόντολνι, ωστόσο ο καθηγητής επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από το Γέιλ.
Τα εταιρικά πανεπιστήμια, τα οποία συνήθως αναλαμβάνουν την εκπαίδευση υπαλλήλων, φαίνεται ότι έχουν γίνει μόδα στις ΗΠΑ -μια από τις πρώτες τέτοιες πρωτοβουλίες ήταν το «Πανεπιστήμιο Χάμπουγκερ» της MacDonalds.
Το δικό τους πανεπιστήμιο έχει ιδρύσει και το κινηματογραφικό στούντιο Pixar, μια εταιρεία της Walt Disney στην οποία μεγαλύτερος μέτοχος ήταν πριν από την εξαγορά ο Στιβ Τζομπς, διευθύνων σύμβουλος της Apple.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδία: Σφοδρή σύγκρουση τρένου με κοπάδι – Επτά ελέφαντες σκοτώθηκαν
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Λεβαντόφσκι: Βήματα προς το αντίο
- Βούλα: Χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών – Είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη 69 κιλών
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Δεκεμβρίου
- Ζιζέλ: Γάμος στα «κρυφά» με τον αγαπημένο της Χοακίμ Βαλέντε



