Η Χίος στη Βουδαπέστη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Len Trophy
Με την ελπίδα για την πρόκριση στις αποσκευές της θα ταξιδέψει η ανδρική ομάδα πόλο της Χίου στη Βουδαπέστη για να συμμετάσχει στο Β προκριματικό γύρο του Len Trophy. Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Μαυρωτάς ξεκαθάρισε ότι η Χόνβεντ είναι το φαβορί και ότι θα παλέψουν με την Πρτσάνι για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στη φάση των «16».
89
Με την ελπίδα για την πρόκριση στις αποσκευές της θα ταξιδέψει η ανδρική ομάδα πόλο της Χίου στη Βουδαπέστη για να συμμετάσχει στο Β προκριματικό γύρο του Len Trophy.
Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Μαυρωτάς ξεκαθάρισε ότι η Χόνβεντ είναι το φαβορί και ότι θα παλέψουν με την Πρτσάνι για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στη φάση των «16».
«Θα πάμε στη Βουδαπέστη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Είναι θετικό το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα της Χόνβεντ, που είναι το μεγάλο φαβορί, επομένως εμείς με την Πρτσάνι θα παλέψουμε για τη 2η θέση.
»Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και πιο δύσκολα για μας, αν παίζαμε στην έδρα της ομάδας από το Μαυροβούνιο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.
Στην πρώτη αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (31/10), η Χίος θα αντιμετωπίσει την Βαλ Πρτσάνι από το Μαυροβούνιο, ενώ η γηπεδούχος Χόνβεντ υποδέχεται την Πορτινάδο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τρίτου ομίλου:
Παρασκευή 31/10
19:30 Χόνβεντ (Ουγγαρία)-Πορτινάδο (Πορτογαλία)
21:00 Βαλ Πρτσάνι (Μαυροβούνιο)-Χίος (ΕΛΛΑΔΑ)
Σάββατο 1/11
18:00 Χόνβεντ-Βαλ Πρτσάνι
19:30 Χίος-Πορτινάδο
Κυριακή 2/11
10:00 Πορτινάδο-Βαλ Πρτσάνι
11:30 Χόνβεντ-Χίος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ώρα αποφάσεων για το VAR: Η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB, οι ριζικές αλλαγές και ο «Νόμος Βενγκέρ»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάρτιος 2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας, με κανέναν τρόπο, στα αμερικανοϊσραηλινά πολεμικά σχέδια
- Ιράν: Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού
- Υπ. Ναυτιλίας: Σε αυξημένη επιφυλακή – Επαφή με ελληνικά πλοία σε Περσικό Κόλπο και Στενά του Ορμούζ





