Τρίτος ξεκινά ο Ολυμπιακός στο GP του Εστορίλ
Ο οδηγός του Ολυμπιακού, Κάσπερ Αντερσεν, έκανε μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, όπου διεξάγεται ο 4ος γύρος της Superleague Formula.
89
Ο οδηγός του Ολυμπιακού, Κάσπερ Αντερσεν, έκανε μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, όπου διεξάγεται ο 4ος γύρος της Superleague Formula.
Ο Δανός προκρίθηκε από το β προκριματικό γκρουπ με τον ταχύτερο χρόνο, στη συνέχεια κέρδισε την Ντόρτμουντ στο προημιτελικό γύρο και πέρασε στα ημιτελικά, όπου αντιμετώπισε την Μίλαν.
Εκεί, παρότι ήταν μπροστά από τον Ρόμπερτ Ντούρνμπος στο δεύτερο sector, είδε τον Oλλανδό να αντεπιτίθεται και να του στερεί την πρόκριση στον τελικό.
Παρόλα αυτά, η τρίτη θέση που πήρε ο Αντερσεν, είναι η καλύτερη του Dανού ως τώρα με το μονοθέσιο του Ολυμπιακού σε κατατακτήριες δοκιμές και αφήνει πολλές ελπίδες για κάτι καλό στους δύο αγώνες της Κυριακής στο Εστορίλ.
Στον τελικό για την pole position νικητής ήταν ένας πρωτοεμφανιζόμενος στο πρωτάθλημα οδηγός, ο Φρανκ Περέρα της Ρόμα, ο οποίος επικράτησε του πολύπειρου Ντούρνμπος στο ιταλικό ντέρμπι.
Το αρχικό grid του 1ου αγώνα
AS Roma — AC Milan
Olympiacos — Liverpool FC
FC Porto — Beijing Guoan
Borussia Dortmund — Corinthians
RSC Anderlecht — FC Basel
Atletico Madrid — Sevilla FC
PSV Eindhoven — Rangers
Galatasaray — Flamengo
Al-Ain — Tottenham Hotspur
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Το ποσό-μαμούθ που θα πάρει ως αποζημίωση ο Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- «Ελ. Βενιζέλος»: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Ντέμι Μουρ: Το τολμηρό καρέ του Δημήτρη Γιαννέτου και το leather look στο σόου της Gucci στο Μιλάνο
- Οι επαγγελματίες της εστίασης «αδειάζουν» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ – Βουλιάζει ο τζίρος
- Στο Σύνταγμα ο Κουτσούμπας: Το πραγματικό δίλημμα είναι «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»
- Ένταση στο Σύνταγμα: Κρότου λάμψης και δακρυγόνα από τους αστυνομικούς στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη




