«Επτά θανάσιμες Πεθερές»
Οι «Επτά θανάσιμες Πεθερές» ξανά στην οθόνη του Mega για 6η συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά. Πρεμιέρα για φέτος θα κάνει η ‘Παριανή Πεθερά’ με πρωταγωνίστρια την Χρυσούλα Διαβάτη την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008 στις 22:00. Η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε τρία απολαυστικά και ξεκαρδιστικά επεισόδια, ενώ στο ρόλο της αφηγήτριας για μία ακόμη χρονιά η Βίκυ Σταυροπούλου.
Σενάριο: Μάρω Μπουρδάκου
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Πετρινιώτης
Εκτέλεση παραγωγής: Sonar Tv
Πρωταγωνιστούν: Χρυσούλα Διαβάτη (Ζαμπία), Γιάννης Αϊβάζης (Στρατής), Ηρώ Λούπη (Νινέτα), Ζωή Πέτρου (Μαρουσώ), Χρήστος Μπίρος (Παρασκευάς), Πέτρος Πετράκης (Σωτήρης), Μάνος Πετούσης (Παντελής), Αλεξάνδρα Αποστολίδου (Αννέτα), Γιώργος Μπαλοπήτας (Νικολάκης).
- «Δεν είναι αυτό που περιμέναμε» – Ο πιο μακρινός γνωστός γαλαξίας φέρνει νέο ρεκόρ στην Αστρονομία
- Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Σπάρτης
- Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στη Euroleague και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο ΣΕΦ για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Specula Mundi: Ο Maison Valentino στο Παρίσι μας θύμισε γιατί η μόδα είναι ο καθρέφτης της επιθυμίας στον σύγχρονο κόσμο
- Ηράκλειο: Εκατοντάδες φάκελοι σε αναμονή στα υποστελεχωμένα γραφεία Πυρασφάλειας της Π.Υ. – Τι λένε οι ειδικοί
- ΗΠΑ: Έπνιξαν στα δακρυγόνα διαδήλωση στο Τέξας ενάντια στην απέλαση 5χρονου από την ICE

