Για το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψουν Βάσω και Βίκυ
Οι Καραντάσιου / Αρβανίτη δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του ευρωπαϊκού σιρκουί της Ρωσίας, καθώς ηττήθηκαν από τις Γερμανίδες Γκέλερ/Λούντβιγκ με 0-2 σετ (21-14, 21-18) στον ημιτελικό. Το ελληνικό δίδυμο θα διεκδικήσει την Κυριακή (21/9, 14:00GR) την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κόντρα στις Λετονές Τζουρσόνε / Μινούσα.
89
Οι Καραντάσιου / Αρβανίτη δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του ευρωπαϊκού σιρκουί της Ρωσίας, καθώς ηττήθηκαν από τις Γερμανίδες Γκέλερ/Λούντβιγκ με 0-2 σετ (21-14, 21-18) στον ημιτελικό.
Το ελληνικό δίδυμο θα διεκδικήσει την Κυριακή (21/9, 14:00GR) την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κόντρα στις Λετονές Τζουρσόνε / Μινούσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΕΛ.ΑΣ: 3 συλλήψεις, 128 προσαγωγές στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για τα Τέμπη – Βρέθηκαν μολότοφ σε στοά στην Ερμού
- Υπ. Ναυτιλίας: Σε αυξημένη επιφυλακή – Επαφή με ελληνικά πλοία σε Περσικό Κόλπο και Στενά του Ορμούζ
- Ενεργοποιήθηκε η γραμμή έκτακτης ανάγκης του Υπουργείου Εξωτερικών μετά το χτύπημα στο Ιράν
- Οι Αθώοι: Δυο νέα πρόσωπα καθορίζουν την πορεία του Γιάννου στην Ήπειρο – Ο ρόλος της Γιούλης Τσαγκαράκη και της Φιλίππας Κουτούπα
- Χαρίτσης: Η πρόσδεση της κυβέρνησης στον άξονα ΗΠΑ–Ισραήλ καθιστά την Ελλάδα ευάλωτη σε επικίνδυνες εμπλοκές
- Οι αγώνες της Euroleague φεύγουν ξανά από το Ισραήλ – Τι ισχύει για τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τη Χάποελ



